FAQ BIMx

Håkan Nyander -

Är detta samma add-on som tidigare VBE (Virtual Building Explorer)?
Sv: Ja

Finns BIMx för både mac och win?
Sv: Ja

Hur kopplas BIMx till ArchiCAD?
Sv: BIMx är en add-on till ArchiCAD som knyts till hårdvarulåset.

Jag har Win7 och BIMx-modellen vill inte starta?
1. Var inloggad som adminstratör -> Högerklicka på filen -> välj kör som administratör.
2. Kolla att grafikkortet har uppdaterade drivrutiner.

Kan man prova?
Sv: Jaladda ner, installera och kör som demo. Se länk under fliken "FAQ". Demon räcker 7 dagar och VBE-filen måste köras på den dator där demoversionen är installerad.

Viktigt angående BIMx;

• är INTE ett vanligt presentationsverktyg
  • är INTE ännu ett visualiserings- eller renderingsverktyg
  • är INTE en enkel 3D viewer