Problem med att uppgradera låset via hemsida efter senaste javauppdateringen Java 1.7.0_60-b19

Håkan Nyander -

En ny Java-uppdatering (Java 1.7.0_60-b19) har offentligt släppts av Oracle helt nyligen. När du har installerat den här Java-version kommer endast uppdatering av  licensnycklar eller begäran om nyckelinformation endast att fungera efter att ha ändrat några inställningar i kontrollpanelen för Java. Observera att för närvarande rekommenderas License Activation Tool  för uppgradera nycklar. Uppgraderingssidan upprätthålls endast för att lösa mycket sällsynta felsökningssituationer där licensaktiveringsverktyget inte kan användas av tekniska skäl.

Du kan läsa mer om de inställningar som ska ändras på den relaterade felsökningswebbplatsen.