Hur gör jag för att få licens för SweTools?

Håkan Nyander -

För att få tillgång till alla funktioner skickar man ett mail till swetools@graphisoft.se och anger företagsnamn, ArchiCAD version och serienummer på sitt hårdvarulås så kommer en offert på den fulla versionen. Det går att ansöka om 1 månads trial på licensversionen.
För att hitta licens/låsnummret:
1. Läs på låset
2. Installera "Graphisoft License activation" mjukvaran. Denna läser av numret, finns här: http://www.graphisoft.com/downloads/licensing/
3. Gå till sidan https://upgrade.graphisoft.com (fungerar detta inte i din webläsare så välj alt. 2 ovan)
4. Funkar inget av ovanstående ringer ni oss.
När ni sedan får ett mail tillbaka, så skall detta innehålla en textfil som heter SWEToolsregister.txt
Denna lägger ni i mappen där swetools är installerad.
På pc kan sökvägen vara "C:\Program Files\Graphisoft\ArchiCAD 17\Add-Ons\SWE Tool"
På Mac bör den vara "Program\Graphisoft\ArchiCAD 17\Add-Ons\SWE Tool"