FAQ Artlantis

Håkan Nyander -

Var hittar jag bra tutorials?
Sv: På www.artlantisobjects.com ›› finns det flera bra tutorials och fina objekt att ladda ner (en hel del gratis).

Finns det någon sida som visar bilder gjorda med Artlantis?
Sv:
Här kan du gå direkt till bildgalleriet ››

Var hittar jag en kollektion på media?
Sv: på produktens hemsida, klicka HÄR ››

Var hittar jag information om olika objekt i Artlantis?

Sv: En av de viktigaste nycklarna till en bra rendering är förutom en bra modell att ha tillgång till bra objekt som har så bra kvalitet att de ser helt naturliga ut. Nedan följer några länkar till sajter med bra objekt till ArtLantis.

Archiparts är en webbshop för ArchiCAD och ArtLantis objekt. Den är inte så stor men värd att kolla igenom:http://www.archiparts.com/store/

SketchUp Warehouse! Här finns ALLT och INGET! Sketchupobjekten kan öppnas direkt i ArtLantis och sparas som ArtLantisobjekt: http://sketchup.google.com/product/3dwh.html. Det man ska tänka på med SketchUpobjekten är att de flesta är gjorda på hobbynivå och har en detaljering därefter.

Några andra sajter för texturer och objekt:
http://www.doschdesign.com/
http://www.evermotion.com/
http://www.vbvisual.com/