Viktig information från supporten gällande macOS Sierra (10.12.4)

Håkan Nyander -

Viktig information från supporten
Apples senaste versionsuppdatering till macOS Sierra (10.12.4) medför att ARCHICAD kraschar kontinuerligt. Orsaken är ett av Apples grafikkort fick ett fel vid uppdateringen som orsakar krasch för ARCHICAD samt att en del av ARCHICADs övre rityta i planvy försvinner.

Graphisoft och Apple arbetar med att åtgärda problemet, fram tills dess löses problemet genom att avaktivera Drawing Hardware Acceleration enligt följande tillvägagångssätt i ARCHICAD:
Options > Work Environment > Advanced Redraw Options > 2D Drawing Hardware Acceleration > Off

Om ARCHICAD kraschar innan inställningen nås kan datorn startas i säkert läge enligt följande länk: https://support.apple.com/sv-se/HT201262, öppna sedan ARCHICAD, stäng av funktionen enligt ovan och starta om datorn i vanligt läge.
Läs mer om dessa problem här ››